Запис Детальніше

Електропостачання ПАТ «Маяк»

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електропостачання ПАТ «Маяк»
 
Creator Крот, Б. Л.
 
Contributor Кутіна, М. В.
 
Subject електропостачання
електрична мережа
електрообладнання
навантаження
кабельна мережа
7.05070103
 
Description Науковий керівник: канд. техн. наук, ст. викл. Кутіна М. В.
В дипломному проекті в повному об'ємі виконані розрахунки системи електропостачання ПАТ «Маяк» у відповідності до технічних умов на проектування.
Проект виконано на основі діючих норм проектування промислових електричних мереж. До установки прийнято сучасне комплектне електрообладнання.
Вибір оптимальної схеми електропостачання обгрунтовано проведеним техніко-економічним розрахунком.
В проекті вибрано сучасне електрообладнання, що сприяє безпечній експлуатації електрообладнання та електричних мереж, забезпечено необхідні показники якості електроенергії біля її споживачів як в нормальних, так і в післяаварійних режимах.
В дипломном проекте в полном объеме выполненны расчеты системы электроснабжения ОАО«Маяк», в соответствии с техническими условиями на проектирование.
Проект выполнен на основе действующих норм проектирования промышленных электрических сетей. До установки принято современное комплектное электрооборудование.
Выбор оптимальной схемы электроснабжения обоснованно проведенным технико-экономическим расчетом.
В проекте выбрано современное электрооборудование, которое обеспечивает безопасную эксплуатацию электрооборудования и электрических сетей, обеспеченно необходимые показатели качества электроэнергии около ее потребителей, как в нормальных, так и в послеаварийных, режимах.
 
Date 2019-01-25T08:38:46Z
2019-01-25T08:38:46Z
2016
 
Type Presentation
 
Identifier Електропостачання ПАТ «Маяк» [Електронний ресурс] : [презентація] / Б. Л. Крот ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет електроенергетики та електромеханіки ; Кафедра електротехнічних систем електроспоживання та енергетичного менеджменту. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,26 Мбайт). - Вінниця, 2016. - Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23427
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ