Запис Детальніше

Інноваційні технології переробки продукції тваринництва

Інституційний репозитарій Миколаївського національного аграрного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
 
Subject Продуктовий розрахунок
виготовлення ковбас
Розрахунок сировини
готова продукція
виробництво дитячих консервів
Розрахунок допоміжної сировини
переробка риби
 
Date 2017-06-09T09:05:01Z
2017-06-09T09:05:01Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт студентами спеціальності 8.09010201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Модуль 1 / уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2067
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет