Запис Детальніше

Оцінка впливу способу виготовлення на якісні показники пельменів

Інституційний репозитарій Миколаївського національного аграрного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка впливу способу виготовлення на якісні показники пельменів
Evaluation of the influence of the method of production on the qualitative indicators of pelmeni
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexandr
 
Subject пельмені
спосіб ліплення ручний
фізико-хімічні показники
показники зовнішнього вигляду
консистенції
 
Description У статті викладено результати досліджень фізико-хімічних та органолептичних
показників пельменів. Встановлено, що втрати маси при заморожуванні пельменів
залежать від способу ліплення і характеризувались вищими значеннями для пельменів
машинного формування. Пельмені всіх видів за фізико-хімічними показниками відповідали
вимогам стандарту. Вищі показники органолептичної оцінки мали пельмені ручного ліплення.
The article presents the results of studying of physico-chemical and organoleptic parameters
of pelmeni. It was established that mass losses during the freezing of pelmeni depends on the
sculpting method and were characterized by higher values for machine manufacture pelmeni.
Pelmeni of all types according to physical and chemical indices meets the requirements of the
standard. Higher indicators of organoleptic evaluation had handmade sculpting pelmeni.
 
Date 2018-11-15T09:52:50Z
2018-11-15T09:52:50Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Стріха Л. О. Оцінка впливу способу виготовлення на якісні показники пельменів / Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2018. – Вип. 8 – С. 142-145.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4851
 
Language other
 
Format application/pdf