Запис Детальніше

Технологія виробництва молока і яловичини

Інституційний репозитарій Миколаївського національного аграрного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва молока і яловичини
 
Creator Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна
Podpalaya, Tatiana
Іщенко, С. В.
Ищенко, С. В.
Ishchenko, S.
 
Subject Розрахунок приросту ремонтних телиць
Визначення середньозваженої живої маси
Розрахунок потреби в кормах
Планування валового виробництва молока
 
Description Виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини» сприяє формуванню у студентів
наукового, професіонального мислення, проведенню виробничих і науково-виробничих досліджень, набуття навиків економічного аналізу, поглибленому оволодінню як окремої дисципліни, так і в цілому спеціальності. Є важливим для розвитку вміння вирішувати
багатофакторні виробничі ситуації на практиці, використовуючи теоретичні знання, аналізувати конкретну проблемну ситуацію в
господарстві чи на фермі.
Дані методичні рекомендації підготовлені для ознайомлення студентів з технікою і методикою виконання курсової роботи відповідно до загальних вимог, що пред’являються до такого виду
робіт.
 
Date 2018-02-09T13:12:28Z
2018-02-09T13:12:28Z
2016
 
Type Other
 
Identifier Технологія виробництва молока і яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсової роботи студентами денної та заочної форми навчання з індивідуальними варіантами завдань. Спеціальність 5.09010201 "Виробництво і переробка продукції тваринництва" / уклад. Т. В. Підпала, С. В. Іщенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 45 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2530
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет