Технологія виробництва молока і яловичини
Інституційний репозитарій Миколаївського національного аграрного університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва молока і яловичини
|
|
Creator |
Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana Іщенко, С. В. Ищенко, С. В. Ishchenko, S. |
|
Subject |
Розрахунок приросту ремонтних телиць
Визначення середньозваженої живої маси Розрахунок потреби в кормах Планування валового виробництва молока |
|
Description |
Виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини» сприяє формуванню у студентів наукового, професіонального мислення, проведенню виробничих і науково-виробничих досліджень, набуття навиків економічного аналізу, поглибленому оволодінню як окремої дисципліни, так і в цілому спеціальності. Є важливим для розвитку вміння вирішувати багатофакторні виробничі ситуації на практиці, використовуючи теоретичні знання, аналізувати конкретну проблемну ситуацію в господарстві чи на фермі. Дані методичні рекомендації підготовлені для ознайомлення студентів з технікою і методикою виконання курсової роботи відповідно до загальних вимог, що пред’являються до такого виду робіт. |
|
Date |
2018-02-09T13:12:28Z
2018-02-09T13:12:28Z 2016 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Технологія виробництва молока і яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсової роботи студентами денної та заочної форми навчання з індивідуальними варіантами завдань. Спеціальність 5.09010201 "Виробництво і переробка продукції тваринництва" / уклад. Т. В. Підпала, С. В. Іщенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 45 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2530 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|