Запис Детальніше

Технологія кормів з основами кормовиробництва

Інституційний репозитарій Миколаївського національного аграрного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія кормів з основами кормовиробництва
 
Creator Маркова, Наталія Валентинівна
Маркова, Наталья Валентиновна
Markova, Nataliya
 
Subject корми
продукція тваринництва
кормовиробництво
технологія заготівлі
якість кормів
морфологічні особливості
 
Description Збільшення виробництва продукції тваринництва: м’яса, молока, вовни, яєць та інших неможливе без створення міцної кормової бази. Джерелами кормів є природні кормові угіддя, сіяні польові кормові культури, корми промислового виробництва та інші. Значна частка всіх кормів виробляється у польовому кормовиробництві на основі його інтенсифікації, з використанням прогресивних технологій вирощування кормових культур.
 
Date 2018-11-15T09:50:36Z
2018-11-15T09:50:36Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Технологія кормів з основами кормовиробництва: методичні рекомендації щодо проведення навчальної практики [Електронний ресурс] : для студ. денної форм навч. напряму підготовки 6.090102 "ТВППТ" / уклад. Н. В. Маркова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 64 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4850
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет