Запис Детальніше

Оптимізація розподілу навантаження між електростанціями з урахуванням втрат потужності в електричних мережах

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація розподілу навантаження між електростанціями з урахуванням втрат потужності в електричних мережах
 
Creator Ковальчук, Д. П.
 
Contributor Тептя, В. В.
 
Subject електростанція
потужність
електрична мережа
розподіл навантаження
джерела енергії
8.05070102
 
Description Керівник: канд. техн. наук, доц. Тептя В. В.
В магістерській кваліфікаційній роботі проведено аналіз методів оптимального керування нормальними режимами електроенергетичних систем для розв’язання задач в умовах балансуючого ринку та електропостачання за двосторонніми договорами. Удосконалено, на підставі принципу найменшої дії, метод оптимального розподілу навантаження між джерелами енергії за диференційованих критеріїв оптимальності.
На прикладі Південно-Західної електроенергетичної системи було визначено ефект від впровадження оптимізаційних заходів з розподілу навантаження між джерелами енергії.
В магистерской квалификационной работе проведен анализ методов оптимального управления нормальными режимами электроэнергетических систем для решения задач в условиях балансирующего рынка и электроснабжения по двусторонним договорам. Усовершенствован, на основании принципа наименьшего действия, метод оптимального распределения нагрузки между источниками энергии при разных критериях оптимальности.
На примере Юго-Западной электроэнергетической системы был определен эффект от внедрения оптимизационных мероприятий по распределению нагрузки между источниками энергии.
 
Date 2019-01-29T11:44:45Z
2019-01-29T11:44:45Z
2016
 
Type Presentation
 
Identifier Оптимізація розподілу навантаження між електростанціями з урахуванням втрат потужності в електричних мережах [Електронний ресурс] : [презентація] / Д. П. Ковальчук ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет електроенергетики та електромеханіки ; Кафедра електричних станцій та систем. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,62 Мбайт). - Вінниця, 2016. - Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23514
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ