Запис Детальніше

Визначення та дослідження експлуатаційних властивостей маршрутних колісних транспортних засобів категорії М2

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення та дослідження експлуатаційних властивостей маршрутних колісних транспортних засобів категорії М2
 
Creator Бордзихівський, О. С.
 
Contributor Біліченко, В. В.
 
Subject експлуатаційні властивості
транспортний засіб категорії М2
маршрутний транспортний засіб
пасажирське перевезення
8.07010601
 
Description Керівник: д-р техн. наук, проф, Біліченко В. В.
У магістерській роботі вирішена науково-практична задача щодо вибору оціночних параметрів міських маршрутних КТЗ категорії М2. Розглянуті принципи та особливості формування транспортної система із стійким розвитком, світові тенденції до покращення як інфраструктури в цілому, так і окремих її елементів.
Встановлено фактори впливу на значення середньої швидкості на перегонах маршруту в залежності від різних умов експлуатації та організаційно технічних умов, досліджено залежність і ступінь їх впливу, особлива увага приділялася залежності технічної швидкості руху від інтенсивності на міських магістралях, залежність технічної швидкості руху автобуса від кількості перетинів на 1 км та залежність технічної швидкості автобуса від довжини перегону на міському маршруті. Дана методика створює передумови до розроблення нових режимів руху міських автобусів, створення експресних або комбінованих маршрутів, провадження засобів ІТС.
 
Date 2019-01-30T13:01:40Z
2019-01-30T13:01:40Z
2016
 
Type Presentation
 
Identifier Визначення та дослідження експлуатаційних властивостей маршрутних колісних транспортних засобів категорії М2 [Електронний ресурс] : [презентація] / О. С. Бордзихівський ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет машинобудування та транспорту ; Кафедра автомобілів та транспортного менеджменту. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,70 Мбайт). - Вінниця, 2016. - Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23585
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ