Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять за курсом "Електрофізичні установки для випробувань та випромінювання високої щільності". Тема: "Вибір параметрів елементів розрядного кола генератора імпульсів струму. Аналітичне завдання форми імпульсу струму"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять за курсом "Електрофізичні установки для випробувань та випромінювання високої щільності". Тема: "Вибір параметрів елементів розрядного кола генератора імпульсів струму. Аналітичне завдання форми імпульсу струму"
 
Creator Марценюк, Валентина Євгенівна
Пєтков, Олександр Олександрович
 
Subject генератори
імпульс струму
розрядне коло
формуючий елемент
електричні кола
ємнісний накопичувач енергії
 
Description У методичних вказівках описана методика вибору параметрів елементів розрядного кола генератора імпульсів струму при завданні імпульсу струму, що протікає в навантаженні, аналітичним виразом. Розглянуто варіанти, коли при розряді генератора на активно-індуктивне навантаження, у ній протікає імпульс струму аперіодичної форми, граничної аперіодичної форми й коливальної форми.
 
Date 2019-01-29T13:34:45Z
2019-01-29T13:34:45Z
2019
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до практичних занять за курсом "Електрофізичні установки для випробувань та випромінювання високої щільності". Тема: "Вибір параметрів елементів розрядного кола генератора імпульсів струму. Аналітичне завдання форми імпульсу струму" [Електронний ресурс] : для студ. спеціалізації: "Відновлювані джерела енергії та техніка і електрофізика високих напруг" / уклад.: В. Є. Марценюк, О. О. Пєтков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2019. – 16 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39410.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39410
orcid.org/0000-0002-0101-0089
 
Language uk
 
Format application/pdf