Запис Детальніше

Економічне обґрунтування проекту відкриття закладу швидкого харчування

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічне обґрунтування проекту відкриття закладу швидкого харчування
Economic substantiation of the project for the establishment of a fast food establishment
 
Creator Маланча, І.С.
 
Subject бізнес
оподаткування
фаст-фуд
проект
аналіз ринку
ефективність
ризики
business
taxation
fast food
project
market analysis
efficiency
risks
 
Description У роботі розглядаються теоретичні аспекти відкриття власної справи в галузі ресторанного господарства. Обґрунтована ідея бізнесу та система оподаткування.
Проаналізований конкурентне середовище на ринку ресторанного господарства. Визначено конкурентний стан підприємства.
Запропоновано проект створення підприємства. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовано можливі ризики та запропоновано заходи щодо їхньої мінімізації.
The article deals with the theoretical aspects of opening a business in the field of restaurant industry. The idea of business and taxation system is grounded.
The conditional environment in the market of restaurant industry is analyzed. The competitive state of the enterprise is determined.
The project of creation of the enterprise is offered. An estimation of economic efficiency of the project is conducted. The analysis of possible risks and measures to minimize them are proposed.
 
Date 2019-02-04T22:43:34Z
2019-02-04T22:43:34Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8325
 
Language uk