Запис Детальніше

Проверка адекватности граничного условия на линии зазора при расчете векторного потенциала в обмоточном окне плоскопараллельного электромагнита

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проверка адекватности граничного условия на линии зазора при расчете векторного потенциала в обмоточном окне плоскопараллельного электромагнита
 
Creator Бранспиз, Ю.А.
Вельченко, А.А.
 
Subject Електричні машини та апарати
 
Description Рассматривается плоскопараллельный электромагнит, для которого известно аналитическое выражение распределения векторного потенциала в обмоточном окне. На основе использования этого выражения, проведен анализ возможности адекватного расчета магнитного потока из области зазора в область обмоточного окна. Показано, что допущение об однородном поле в зазоре требует корректировки соответствующего расчетного выражения. Непосредственным расчетом определено значение корректирующего коэффициента.
Розглядається плоскопаралельний електромагнiт, для якого вiдомо аналiтичний вираз розподiлу векторного потенцiалу в обмотувальнi вiкнi. На основi використання цього виразу, проведено аналiз можливостi адекватного розрахунку магнiтного потоку з областi зазору в область обмотувального вiкна. Показано, що допущення про однорiдному полi в зазорi вимагає коректування вiдповiдного розрахункового вираження. Безпосереднім розрахунком визначено значення коефiцiєнта, що використовується для вiдповiдної корекцiї.
A parallel- plane electromagnet with a known analytical expression
for vector potential distribution in the window space is
considered. With this expression application, adequate calculation
possibilities for the gap - window space magnetic flux are
analyzed. It is shown that the assumption of the gap uniform
field requires correcting of the corresponding expression. The
corrective coefficient is specified through direct estimation.
 
Date 2019-02-05T21:55:53Z
2019-02-05T21:55:53Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Проверка адекватности граничного условия на линии зазора при расчете векторного потенциала в обмоточном окне плоскопараллельного электромагнита / Ю. А. Бранспиз, А. А. Вельченко // Електротехніка і електромеханіка. — 2012. — № 2. — С. 22–25. — Бібліогр.: 6 назв. — рос.
2074-272X
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/145999
519.6:621.3
 
Language ru
 
Relation Електротехніка і електромеханіка
 
Publisher Інститут технічних проблем магнетизму НАН України