Запис Детальніше

Економічне обґрунтування проекту відкриття ресторану

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічне обґрунтування проекту відкриття ресторану
The economic justification of the project to open a restaurant
 
Creator Войцеховська, В.В.
 
Subject бізнес
оподаткування
фаст-фуд
проект
аналіз ринку
ефективність
ризики
business
taxation
fast food
project
market analysis
efficiency
risks
 
Description У роботі розглядаються теоретичні аспекти відкриття власної справи в
галузі ресторанного господарства. Обґрунтована ідея бізнесу та система
оподаткування.
Проаналізований конкурентне середовище на ринку ресторанного
господарства.
Запропоновано проект створення підприємства. Проведено оцінку
економічної ефективності проекту. Проаналізовано можливі ризики та
запропоновано заходи щодо їхньої мінімізації.
The final work of the bachelor consists of the three sections. The object of
the research is the process of substantiation of the feasibility of creating a
restaurant-pizzeria for the franchise "PESTO CAFE".
The article deals with the theoretical aspects of opening a business in the
field of restaurant industry. The idea of business and taxation system is grounded.
The conditional environment in the market of restaurant industry is
analyzed. The competitive state of the enterprise is determined.
The project of creation of the enterprise is offered. An estimation of
economic efficiency of the project is conducted. The analysis of possible risks and
measures to minimize them are proposed.
 
Date 2019-02-04T23:39:01Z
2019-02-04T23:39:01Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8330
 
Language uk