Запис Детальніше

Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 –
Готельно-ресторанна справа).
 
Creator Влащенко, Н.М.
 
Subject 241 Гостинично ресторанное дело
 
Date 2019
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/51699/1/2018%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20371%20%D0%9C_%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%20%D0%BF%D0%B7%20%D1%82%D0%B0%20%D1%81%D0%B0%D0%BC%20%D0%98%D0%93%D0%93_2018.pdf
Влащенко, Н.М. (2019) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/51699/