Запис Детальніше

Підвищення якості електропостачання нерудних кар’єрів

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення якості електропостачання нерудних кар’єрів
 
Creator Поліщук, О. В.
 
Contributor Бурбело, М. Й.
 
Subject електропостачання
кар’єр
синхронний двигун
захист кабельних ліній
напруга
однофазне замикання
8.05070103
 
Description Науковий керівник: д-р техн. наук, проф. Бурбело М. Й.
В даній магістерські кваліфікаційній роботі було проведено моделювання синхронних двигунів в анормальних режимах, а також запропоновано методи покращення якості електропостачання нерудних кар’єрів. Досліджено захист кабельних ліній від однофазних замикань на землю в гірничих комплексах методом, який заснований на контролі пульсуючої потужності. Досліджено інтелектуальні захисти від замикань на землю тареалізовано захист мережі напругою 6-35 кВ від замикань на землю. Розглянуто питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях.
В данной магистерской квалификационной работе было проведено моделирование синхронных двигателей в анормальных режимах, а также предложено методы улучшения качества электроснабжения нерудных карьеров. Исследовано защиту кабельных линий от однофазных замыканий на землю в горних комплексах, методом основаним на контроле пульсирующей мощности. Исследованы интеллектуальные защиты от замыкания на землю и реализовано защиту сети напряжением 6-35 кВ от замыкания на землю. Рассмотрены вопросы охраны труда и безопасности в вопросам чрезвычайных ситуациях.
 
Date 2019-02-06T07:12:06Z
2019-02-06T07:12:06Z
2017
 
Type Presentation
 
Identifier Підвищення якості електропостачання нерудних кар’єрів [Електронний ресурс] : [презентація] / О. В. Поліщук ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет електроенергетики та електромеханіки ; Кафедра електротехнічних систем електроспоживання та енергетичного менеджменту. - Електронні текстові дані (1 файл: 769 Кбайт). - Вінниця, 2017. - Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23724
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ