Запис Детальніше

Всеукраїнська науково-практична Internet-конференція "Актуальні проблеми управління економічним розвитком" та 2-ий Міжвузівський молодіжний науково-практичний форум: "Наука і освіта – запорука розвитку економіки"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Всеукраїнська науково-практична Internet-конференція "Актуальні проблеми управління економічним розвитком" та 2-ий Міжвузівський молодіжний науково-практичний форум: "Наука і освіта – запорука розвитку економіки"
 
Subject конференції НТУ "ХПІ"
праці вчених НТУ "ХПІ"
менеджмент підприємства
управління персоналом
економіка підприємства
маркетинг
економічна безпека підприємства
економіко-математичне моделювання
конкурентоспроможність продукції
економічний розвиток
облік
аудит
бухгалтерський облік
фінансова звітність
оподаткування
аудиторська діяльність
 
Description Запропонований збірник представляє результати Щорічної всеукраїнської науково-практичної Internet-конференції "Актуальні проблеми управління економічним розвитком" та ІІ–го Міжвузівського Молодіжного науково-практичного форуму: "Наука і освіта – запорука розвитку економіки" та висвітлює питання узагальнення теорії і практики наукових досліджень з проблем організації обліку та аудиту в умовах автоматизації облікових процесів. Матеріали форуму можуть бути корисними не лише для студентів економічних спеціальностей, а і для спеціалістів, практиків та дослідників в галузі обліку та аудиту.
 
Date 2017-12-08T12:06:48Z
2017-12-08T12:06:48Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Всеукраїнська науково-практична Internet-конференція "Актуальні проблеми управління економічним розвитком" та 2-ий Міжвузівський молодіжний науково-практичний форум: "Наука і освіта – запорука розвитку економіки" : зб. пр. / ред. Н. М. Побережна [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2014. – 142 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33243
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"