Запис Детальніше

Всеукраїнська науково-практична Internet-конференція "Актуальні проблеми управління економічним розвитком" та 1-й Міжвузівський молодіжний науково-практичний форум: "Наука і освіта – запорука розвитку економіки"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Всеукраїнська науково-практична Internet-конференція "Актуальні проблеми управління економічним розвитком" та 1-й Міжвузівський молодіжний науково-практичний форум: "Наука і освіта – запорука розвитку економіки"
 
Subject конференції НТУ "ХПІ"
праці вчених НТУ "ХПІ"
системи управління
економіка підприємства
бухгалтерський облік
фінансова звітність
аудит
аудиторська діяльність
інноваційні процеси
інвестиційні процеси
економічна безпека підприємства
технології обліку
 
Description Запропонований збірник представляє результати Всеукраїнської науково-практичної Internet-конференції "Актуальні проблеми управління економічним розвитком" та І-го Міжвузівського Молодіжного науково-практичного форуму: "Наука і освіта – запорука розвитку економіки" та висвітлює питання узагальнення теорії і практики наукових досліджень з проблем організації обліку та аудиту в умовах автоматизації облікових процесів. Матеріали форуму можуть бути корисними не лише для студентів економічних спеціальностей, а і для спеціалістів, практиків та дослідників в галузі обліку та аудиту.
 
Date 2017-12-08T11:43:02Z
2017-12-08T11:43:02Z
2013
 
Type Book
 
Identifier Всеукраїнська науково-практична Internet-конференція "Актуальні проблеми управління економічним розвитком" та 1-й Міжвузівський молодіжний науково-практичний форум: "Наука і освіта – запорука розвитку економіки" : зб. пр. / ред. О. В. Мелень [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – 188 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33239
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"