Запис Детальніше

Інфокомунікаційна мережа кардіологічного відділення лікарні

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інфокомунікаційна мережа кардіологічного відділення лікарні
 
Creator Лещенко, Є. О.
 
Contributor Барась, С. Т.
 
Subject інфокомунікаційна мережа
базова технологія
безпроводова технологія
технологія VLAN
протокол DHCP
8.05090303
 
Description Керівник: канд. техн. наук, проф. Барась С. Т.
Магістерську кваліфікаційну роботу присвячено розробці інфокомунікаційної мережі кардіологічного відділення лікарні. У першому розділі описана загальна характеристика інфокомунікаційної мережі, а також описані сучасні мережеві технології.
У другому та третьому розділах розроблено логічну структуру мережі, на основі якої розроблена структурована кабельна система (СКС). СКС об'єднує всі підрозділи установи і забезпечує передачу інформації між ними, надає користувачам доступ до необхідних сервісів. Проведено аналіз та вибір сучасного активного і пасивного мережевого обладнання та виконано моделювання мережі.
В четвертому та п'ятому розділах досліджено питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, а також виконано розрахунки економічної частини магістерської кваліфікаійної роботи.
 
Date 2019-02-08T10:44:56Z
2019-02-08T10:44:56Z
2017
 
Type Presentation
 
Identifier Інфокомунікаційна мережа кардіологічного відділення лікарні [Електронний ресурс] : [презентація] / Є. О. Лещенко ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем ; Кафедра телекомунікаційних систем і телебачення. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,58 Мбайт). - Вінниця, 2017. - Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23774
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ