Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр»
спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм)
 
Creator Андренко, І.Б.
 
Subject План 2019
 
Date 2018-02-10
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/51833/1/2019%20%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%9C%D0%A0%20%D0%9F%D0%97%20%D0%93%D0%BE%D1%82%20%D1%96%D0%BD%D0%B4%20%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8%20%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BB%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%A2%D0%A3%D0%A0.doc
Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/51833/