Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ГОТЕЛІВ ТА ТУРКОМПЛЕКСІВ»(для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ГОТЕЛІВ ТА ТУРКОМПЛЕКСІВ»(для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)
 
Creator Рябєв, А.А.
 
Subject План 2019
 
Date 2018-02-10
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/51845/1/2019%20%D0%A0%D1%8F%D0%B1%D1%94%D0%B2%20%D0%9C%D0%92%20%D0%9F%D0%97%20%D0%A1%D0%A0%D0%A1%20%D0%9A%D0%9F%20%D0%BF%D0%BE%20%D0%9C%D0%A2%D0%91%D0%93%D0%B8%D0%A2%D0%9A%20241.doc
Рябєв, А.А. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ГОТЕЛІВ ТА ТУРКОМПЛЕКСІВ»(для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/51845/