Запис Детальніше

Потокові моделі та дворівневі методи управління трафіком в IP/MPLS-мережах з підтримкою технології TRAFFIC ENGINEERING

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Потокові моделі та дворівневі методи управління трафіком в IP/MPLS-мережах з підтримкою технології TRAFFIC ENGINEERING
 
Creator Ахмад, М. Х.
 
Subject трафік
мережа
управління
маршрутизація
канальний ресурс
пропускна здатність
модель
метод
 
Description Дисертаційна робота присвячена розв’язанню актуальної наукової задачі, пов’язаної зі вдосконаленням засобів управління трафіком в IP/MPLS-мережах в умовах реалізації багатошляхових стратегій маршрутизації від джерела шляхом розробки відповідних математичних моделей та методів для підвищення продуктивності та масштабованості ТКМ в цілому. Розроблено потокові моделі та дворівневі методи ієрархічно-координаційного управління трафіком в MPLS-мережі за підтримки технології Traffic Engineering, Traffic Engineering DiffServ та IP/IntServ. Новітність результатів полягає у забезпеченні узгодженого розрахунку маршрутних змінних і змінних, що відповідають за розподіл та резервування пропускної здатності трактів передачі в інтересах трафіка користувача того чи іншого класу обслуговування; у використанні координаційних принципів – принципу цільової координації та принципу прогнозування взаємодій при оптимізації процесу багаторівневого управління трафіком в мережі. Запропоновані рішення можуть бути покладені в основу перспективних протоколів маршрутизації, алгоритмів пріоритезації, розподілу і резервування пропускної здатності трактів передачі в IP/MPLS-мережах.
 
Date 2016-10-05T13:11:53Z
2016-10-05T13:11:53Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Ахмад, М. Х. Потокові моделі та дворівневі методи управління трафіком в IP/MPLS-мережах з підтримкою технології TRAFFIC ENGINEERING : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.12.02 "Телекомунікаційні системи та мережі" / М. Х. Ахмад ; Харк. нац. ун-т радіоелектроніки. – Х., 2011. – 19 с.
http://openarchive.nure.ua/handle/document/3189
 
Language uk
 
Publisher Харк. нац. ун-т радіоелектроніки