Запис Детальніше

Метод оцінки ефективності захисту медичного персоналу від впливу випромінювань надвисокої частоти

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Метод оцінки ефективності захисту медичного персоналу від впливу випромінювань надвисокої частоти
 
Creator Стиценко, Т. Є.
 
Subject хвиля
метод
захист
випромінювання
 
Description Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.11.17 – біологічні та медичні прилади і системи. – Харківсь– кий національний університет радіоелектроніки, Харків, 2016.Дисертаційна робота присвячена вирішенню актуальній науково– технічній задачі – розробці метода оцінки ефективності захисту медичного персоналу, удосконаленню існуючих методів та засобів захисту від впливу електромагнітного випромінювання.
В удосконалених моделях на відміну від відомих враховуються як паразитні випромінювання, число відбитих хвиль так і число зовнішніх джерел, які мають випадкові амплітуди і фази. Це дозволили визначити показники електромагнітного випромінювання в медичних приладах і системах.
Розроблена математична модель біомедичної системи життєдіяльності і узагальнений критерій ефективності системи. Це дозволило характеризувати як всю систему, так і її окремі частини, що важливо при порівнянні декількох систем.
Визначення параметрів багатошарових покриттів при довільних кутах падіння електромагнітної хвилі дозволило розрахувати коефіцієнт поглинання при різних товщинах захисних матеріалів.
 
Date 2018-05-14T11:11:26Z
2018-05-14T11:11:26Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Стиценко Т. Є. Метод оцінки ефективності захисту медичного персоналу від впливу випромінювань надвисокої частоти: автореферат дис. на здобуття ступеня канд. техн. наук: сепц.05.11.17.Біологічні та медичні прилади і системи / Стиценко Т. Є. : ХНУРЕ.-Х., 2017 - 20 с.
http://openarchive.nure.ua/handle/document/5126
 
Language uk