Запис Детальніше

Створення систем «on-line підтримки» на ринку послуг з перевезень автотранспортом

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Створення систем «on-line підтримки» на ринку послуг з перевезень автотранспортом
 
Creator Овсюченко, Ю. В.
Петрова, Р. В.
Ігуменцева, Н. В.
 
Subject Використання систем «on-line підтримки»
 
Description В умовах інтеграції української автотранспортної галузі у світову, що визначено стрімкими темпами розвитку, проблема вибору найкращого серед претендентів пропонується вирішувати на основі використання сучасного підходу, що застосовує автоматизовану концепцію «on-line підтримки».
Функціонування підприємств з використанням систем «on-line підтримки» призведе до отримання кінцевого результату, який супроводжується зниженням собівартості послуг з автоперевезень, можливе зростання прибутку, або зниженої ціни, що сприяє зростанню конкурентоспроможності транспортного підприємства і зайняття більш стійкої його позиції на ринку транспортних послуг. Це особливо стає важливим в сучасних умовах розвитку інтеграційних процесів у транспортній галузі та у зв’язку зі вступом України до СОТ.
 
Date 2018-12-10T11:26:56Z
2018-12-10T11:26:56Z
2017
 
Type Working Paper
 
Identifier Міжнародна науково- практична конференція “Математичне моделювання процесів в економіці та управління проектами і програмами ( МПП-2017)”, Коблево, 12-13 вересня 2017р. Праці- Харків ХНУРЕ с. 146-149.
http://openarchive.nure.ua/handle/document/7526
 
Language uk
 
Publisher ХНУРЭ