Читання Інструменти
Для цього запису
Look up terms
Знайти пов'язаних з ним елементів серед
Author's work
Government policy
Book searches
Book reviews
Dissertations
Online forums
Quotations
Pay-per-view
Resources
Media reports
Web search
Користувач
Ім'я користувача
Пароль
Запам'ятати мене
Пошук
Мова
English
Українська
Домашня сторінка
Про нас
Увійти
Зареєструватися
Перегляд
Пошук
Допомога
Домашня сторінка
>
Перегляд
>
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
>
Запис Детальніше
Запис Детальніше
Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів Інформація
Поле
Співвідношення
Title
Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Creator
Стригуль, Лариса Станіславівна
Мелень, Олена Валентинівна
Побережна, Наталія Миколаївна
Subject
готельно-ресторанний бізнес
банкрутство
методи діагностики банкрутства
ймовірність банкрутства
Date
2019-02-14T08:52:58Z
2019-02-14T08:52:58Z
2018
Type
Thesis
Identifier
Стригуль Л. С. Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Л. С. Стригуль, О. В. Мелень, Н. М. Побережна // Стратегічно-інноваційний розвиток суб'єктів економічної системи в умовах глобалізації = Strategically-innovative development of the subjects of the economic system in the conditions of globalization : зб. тез наук. робіт 3-ї Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 7-9 листопада 2018 р. – Кременчук : КрНУ, 2018. – С. 142-144.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39688
Language
uk
Format
application/pdf
Publisher
Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського