Запис Детальніше

Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу
 
Creator Стригуль, Лариса Станіславівна
Мелень, Олена Валентинівна
Побережна, Наталія Миколаївна
 
Subject готельно-ресторанний бізнес
банкрутство
методи діагностики банкрутства
ймовірність банкрутства
 
Date 2019-02-14T08:52:58Z
2019-02-14T08:52:58Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Стригуль Л. С. Особливості визначення підходів до діагностики банкрутства підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Л. С. Стригуль, О. В. Мелень, Н. М. Побережна // Стратегічно-інноваційний розвиток суб'єктів економічної системи в умовах глобалізації = Strategically-innovative development of the subjects of the economic system in the conditions of globalization : зб. тез наук. робіт 3-ї Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 7-9 листопада 2018 р. – Кременчук : КрНУ, 2018. – С. 142-144.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39688
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського