Запис Детальніше

Сучасне устаткування та ефективний менеджмент – запорука якісної роботи закладів готельного та ресторанного господарства

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасне устаткування та ефективний менеджмент – запорука якісної роботи закладів готельного та ресторанного господарства
Modern equipment and effective management – guaranty of quality work of hotel and restaurant businesses
 
Creator Смоловик, Раїса Федорівна
Линник, Олена Іванівна
Артеменко, Наталія Вікторівна
 
Subject готельно-ресторанне господарство
устаткування
адаптивне управління
споживачі
hotel and restaurant economy
equipment
adaptive management
consumer
 
Description У статті досліджена проблематика ефективного функціонування та розвитку суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу. Зроблений аналіз сучасних тенденцій розвитку підприємств галузі. Розглянуті питання оснащення та експлуатації закладів готельно-ресторанного господарства сучасним технологічним устаткуванням. Визначено основні напрямки вдосконалення методів адаптивного управління в умовах підприємницької діяльності у сфері послуг. Зазначено, що умовою ефективного функціонування закладів готельного та ресторанного господарства є така форма підприємництва, яка легко пристосовується до ринкових змін, конкуренції, появи нових товарів і послуг, які задовольняють потреби сучасного споживача.
The article deals with the problems of effective functioning and development of hotel and restaurant business entities. The analysis of modern trends of the industry's enterprises is made. The questions of equipment and operation of hotel and restaurant facilities with modern technological equipment are considered. The main directions of improving the methods of adaptive management in the conditions of entrepreneurial activity in the field of services are determined. It is noted that the condition of effective functioning of hotel and restaurant establishments is a form of entrepreneurship that is easily adapted to market changes, competition, the emergence of new products and services that meet the needs of modern consumers.
 
Date 2019-02-11T14:04:27Z
2019-02-11T14:04:27Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Смоловик Р. Ф. Сучасне устаткування та ефективний менеджмент – запорука якісної роботи закладів готельного та ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Р. Ф. Смоловик, О. І. Линник, Н. В. Артеменко // Інфраструктура ринку : електрон. наук.-практ. журн. – 2018. – Вип. 24. – С. 257-261. – URI: http://market-infr.od.ua/journals/2018/24_2018_ukr/45.pdf, вільний (дата звернення 11.02.2019 р.).
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39608
orcid.org/0000-0003-0877-8047
orcid.org/0000-0002-9059-0977
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій