Запис Детальніше

Робоча програма навчальної дисципліни "Іноземна мова"

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26497/
 
Title Робоча програма навчальної дисципліни "Іноземна мова"
 
Creator Гродський, Ігор Ярославович
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Відповідно до Освітньо-професійної програми (017.00.02 Тренерська діяльність з обраного виду спорту) підготовки за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт, дисципліна «Іноземна мова» забезпечує формування таких загальних компетентностей:
• Комунікативна компетентність. Здатність до міжособистісного спілкування, емоційної стабільності, толерантності. Здатність працювати у команді. Вільне володіння українською мовою відповідно до норм культури мовлення, основами спілкування іноземними мовами.
• Самоосвітня компетентність. Здатність до самостійної пізнавальної діяльності, самоорганізації та саморозвитку. Спрямованість на розкриття особистісного потенціалу та самореалізацію.
• Лідерська компетентність. Здатність до самоосвіти у форматі «самоосвіта протягом усього життя», вибудови концептуальних положень щодо ефективної фахової самопрезентації у сфері фізичної культури і спорту, здатність до актуалізації лідерських якостей у команді. Прагнення до особистісно-професійного лідерства та успіху.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2018-12-04
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26497/1/I_Hrodskyi_RNP_IN_TDB.pdf
Гродський, Ігор Ярославович (2018) Робоча програма навчальної дисципліни "Іноземна мова" [Навчально-методичні матеріали]