Запис Детальніше

Методи зниження сейсмічних навантажень при реконструкції будівель

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи зниження сейсмічних навантажень при реконструкції будівель
METHODS OF SEISMIC LOADS DECREASING DURING BUILDING RECONSTRUCTION
Методы снижения сейсмических нагрузок при реконструкции зданий
 
Creator Pershakov, Valeriy; NAU Department of Computer Technologies in Construction
Gyrych, Victoria; NAU Department of Computer Technologies in Construction
Grebenyuk, Olena; NAU Department of Computer Technologies in Construction
Scalova, Daria
Fesh, Alla
 
Subject


 
Description  Поліпшення антисейсмічних якостей існуючих будівель і споруд потребують проведення класифікації існуючих будівель за ознакою їх здатності протистояти сейсмічним діям. Поліпшення антисейсмічних властивостей може бути досягнуто шляхом реалізації певної стратегії. Наведено приклад реконструкції будівлі із багатопрогонним покриттям.
 Classification of existent buildings by their ability to resist seismic impact is needed in order to improve antiseismic qualities of existent buildings and constructions. The improvement of antiseismic properties can be attained by realization of certain strategy.  The example of a  building reconstruction with multispan coverage is presented.
 Улучшение антисейсмических качеств существующих зданий и сооружений требуют проведения классификации существующих зданий по признаку их способности противостоять сейсмическим воздействиям. Улучшение антисейсмических свойств может быть достигнуто путем реализации определенной стратегии. Приведен пример реконструкции здания с багатопрогонним покрытием.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2006-03-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1363
 
Source Вестник Национального авиационного университета; Том 29, № 3 (2006); 68-71
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 29, № 3 (2006); 68-71
Proceedings of National Aviation University; Том 29, № 3 (2006); 68-71
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).