Запис Детальніше

ВИЗНАЧЕННЯ КАРБОНІЛЬНИХ СПОЛУК У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИЗНАЧЕННЯ КАРБОНІЛЬНИХ СПОЛУК У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
 
Creator Дубова, Г. Є.
Овчіннікова, Світлана Олексіївна
 
Subject аромат
харчові продукти
 
Description Велике значення в технології харчових виробництв має збереження аромату. Розглянуто доцільність відновлення ароматів за рахунок підвищення карбонільних сполук у харчових продуктах рослинного походження. Розроблено методику визначення альдегідів і кетонів з різною довжиною вуглецевого ланцюга. Установлено, що процес утворення аромату відбувається в результаті ферментативних реакцій.
 
Publisher ХДУХТ
 
Date 2019-02-20T11:07:04Z
2019-02-20T11:07:04Z
2012
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6945
 
Language ua