ВИЗНАЧЕННЯ КАРБОНІЛЬНИХ СПОЛУК У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВИЗНАЧЕННЯ КАРБОНІЛЬНИХ СПОЛУК У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
|
|
Creator |
Дубова, Г. Є.
Овчіннікова, Світлана Олексіївна |
|
Subject |
аромат
харчові продукти |
|
Description |
Велике значення в технології харчових виробництв має збереження аромату. Розглянуто доцільність відновлення ароматів за рахунок підвищення карбонільних сполук у харчових продуктах рослинного походження. Розроблено методику визначення альдегідів і кетонів з різною довжиною вуглецевого ланцюга. Установлено, що процес утворення аромату відбувається в результаті ферментативних реакцій.
|
|
Publisher |
ХДУХТ
|
|
Date |
2019-02-20T11:07:04Z
2019-02-20T11:07:04Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6945
|
|
Language |
ua
|
|