Запис Детальніше

Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна
Дудник, Світлана Олексіївна
 
Subject борошняні кондитерські вироби, кекси, гарбузове насіння, органолептичні властивості.
 
Description В Україні вкрай загострена проблема забезпечення споживачів якісною продук­
цією в достатній кількості. Вирішити її можливо за рахунок розробки якісно нових технологій
борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної рослинної сировини. Ме­
та дослідження полягає у вивченні впливу способу введення гарбузового насіння в рецептуру
кексів на органолептичні властивості виробів
 
Publisher Полтавський університет економіки і торгівлі
 
Date 2019-02-20T11:13:15Z
2019-02-20T11:13:15Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6946
 
Language ua
 
Relation Науковий вісник PUET: Technical Sciences;1 (78)