Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів
|
|
| Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна Дудник, Світлана Олексіївна |
|
| Subject |
борошняні кондитерські вироби, кекси, гарбузове насіння, органолептичні властивості.
|
|
| Description |
В Україні вкрай загострена проблема забезпечення споживачів якісною продук цією в достатній кількості. Вирішити її можливо за рахунок розробки якісно нових технологій борошняних кондитерських виробів із використанням нетрадиційної рослинної сировини. Ме та дослідження полягає у вивченні впливу способу введення гарбузового насіння в рецептуру кексів на органолептичні властивості виробів |
|
| Publisher |
Полтавський університет економіки і торгівлі
|
|
| Date |
2019-02-20T11:13:15Z
2019-02-20T11:13:15Z 2017 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6946
|
|
| Language |
ua
|
|
| Relation |
Науковий вісник PUET: Technical Sciences;1 (78)
|
|