Запис Детальніше

Розробка комплексного методу діагностування газотурбінних двигунів на підставі вивчення багатьох факторів

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка комплексного методу діагностування газотурбінних двигунів на підставі вивчення багатьох факторів
Разработка комплексного метода диагностирования газотурбинных двигателей на основании изучения многих факторов
GAS TURBINE ENGINE DIAGNOSING COMPLEX METHOD DEVELOPMENT ON THE BASES OF MULTIPLE FACTORS ANALYSES
 
Creator Panin, Vladislav
Voznyuk, Andriy
Gaoyong, Sun; NAU Aero-engines Department
Michel, Olaly; NAU Aero-engines Department
 
Subject


 
Description  Показано методичну базу для створення комплексного методу діагностування газотурбінних двигунів, який ураховує багато чинників, що виявляються під час експлуатації. Наведено приклади аналізу мастила і функціональної залежності параметрів елементів газотурбінних двигунів від процесів, які відбуваються під час напрацювання.
 Показано методическую базу для создания комплексного метода диагностирования газотурбинных двигателей, который учитывает много факторов, которые проявляются во время эксплуатации. Приведены примеры анализа масла и функциональной зависимости параметров элементов газотурбинных двигателей от процессов, которые происходят во время наработки.
 This paper dials with the method of gas turbine engine diagnosing that takes into account an engine vibrating condition, concentration of deterioration products in oil, critical elements damages accumulation and change of the compressor gas dynamical stability while in service.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2006-03-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1376
 
Source Вестник Национального авиационного университета; Том 29, № 3 (2006); 49-52
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 29, № 3 (2006); 49-52
Proceedings of National Aviation University; Том 29, № 3 (2006); 49-52
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).