Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Філософський аналіз значення інформаційно-мережевої парадигми в осмисленні суспільства ризику на шляху до стійкої форми його розвитку
 
Names Пономаренко, Тетяна Олександрівна
Ponomarenko, Tetiana Oleksandrivna
Date Issued 2018 (iso8601)
Abstract В статті розкривається сутність та особливості інформаційномережевої парадигми як форми організації суспільної діяльності інформаційної ери. Особливий акцент зроблений на розкритті значення інформаційно-мережевої парадигми в осмисленні сучасного суспільства на шляху від високої ризикогенності до стійкої форми його розвитку. Звертається увага на ризики впровадження і використання високих наукомістких технологій, технологій штучного інтелекту тощо. Автором акцентується увага на розповсюдженні мережевих технологій та становленні мережевого умвельту.
Genre Article
Topic парадигма
Identifier Пономаренко, Т. О. Філософський аналіз значення інформаційно-мережевої парадигми в осмисленні суспільства ризику на шляху до стійкої форми його розвитку [Текст] / Т. О. Пономаренко // Філософія науки: традиції та інновації : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; [редкол.: Н. В. Кочубей, В. А. Косяк, Є. О. Лебідь та ін.]. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2018. – № 2 (18). – С. 25–33.