Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирового комплексу в умовах конкурентного середовища
Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирового комплексу в умовах конкурентного середовища
Features of innovation in enterprises of fat and oil complex in a competitive environment |
|
Creator |
Соколова, Л. В.
Каретнікова, В. С. |
|
Subject |
інноваційні технології
інноваційна сприйнятливість конкурентоспроможність продукції олійно-жирова галузь |
|
Description |
В даній статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств олійно-жирового комплексу. Розглянуто пріоритетні інноваційні напрямки в олійно-жировому виробництві, які зможуть значно підвищити ефективність суб’єктів господарської діяльності та забезпечити конкурентоспроможність олійно-жирової продукції на вітчизняному та світовому ринках. |
|
Date |
2019-02-20T12:26:04Z
2019-02-20T12:26:04Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Соколова Л.В. Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирової галузі в умовах конкурентного середовища / Л.В. Соколова, В.С. Каретнікова // Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». – Харків : НТУ «ХПІ», 2014. – № 64 (1106). – С. 124–129.
2079-0767 http://archive.kpi.kharkov.ua/View/49789/ http://openarchive.nure.ua/handle/document/7882 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУ «ХПІ»
|
|