Запис Детальніше

Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирового комплексу в умовах конкурентного середовища

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирового комплексу в умовах конкурентного середовища
Features of innovation in enterprises of fat and oil complex in a competitive environment
 
Creator Соколова, Л. В.
Каретнікова, В. С.
 
Subject інноваційні технології
інноваційна сприйнятливість
конкурентоспроможність продукції
олійно-жирова галузь
 
Description В даній статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств олійно-жирового
комплексу. Розглянуто пріоритетні інноваційні напрямки в олійно-жировому виробництві, які
зможуть значно підвищити ефективність суб’єктів господарської діяльності та забезпечити
конкурентоспроможність олійно-жирової продукції на вітчизняному та світовому ринках.
 
Date 2019-02-20T12:26:04Z
2019-02-20T12:26:04Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Соколова Л.В. Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирової галузі в умовах конкурентного середовища / Л.В. Соколова, В.С. Каретнікова // Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». – Харків : НТУ «ХПІ», 2014. – № 64 (1106). – С. 124–129.
2079-0767
http://archive.kpi.kharkov.ua/View/49789/
http://openarchive.nure.ua/handle/document/7882
 
Language uk
 
Publisher НТУ «ХПІ»