Запис Детальніше

Робоча програма з навчальної дисципліни «Читання партитур для вокальних ансамблів» для студентів 3 курсу спеціальності 025 «Музичне мистецтво» (сольний спів) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26526/
 
Title Робоча програма з навчальної дисципліни «Читання партитур для вокальних ансамблів» для студентів 3 курсу спеціальності 025 «Музичне мистецтво» (сольний спів) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
 
Creator Чернета, Тетяна Олександрівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Дисципліна «Читання партитур для вокальних ансамблів» входить до курсу спеціальних дисциплін.
Зміст курсу обумовлений такими особливостями організації навчального процесу та нормами опрацювання навчального матеріалу, як програмні вимоги у поєднанні з підбором навчального вокального репертуару з урахуванням вокально-виконавських та музичних здібностей і естетичних уподобань. Досягнення студентів на практичних заняттях з вище вказаної навчальної дисципліни контролюються протягом навчального року за змістовими модулями в кожному семестрі.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2019
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26526/1/T_Cherneta_RP_ChPVA_3_KAEV_IM.pdf
Чернета, Тетяна Олександрівна (2019) Робоча програма з навчальної дисципліни «Читання партитур для вокальних ансамблів» для студентів 3 курсу спеціальності 025 «Музичне мистецтво» (сольний спів) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. [Навчально-методичні матеріали]