Запис Детальніше

РОЗРОБЛЕННЯ ЗМІН ГЕОМЕТРИЧНОГО МАКЕТА ВИРОБУ, РОЗРОБЛЕНОГО ЗАСОБАМИ СИСТЕМИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЕКТУВАННЯ

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title РОЗРОБЛЕННЯ ЗМІН ГЕОМЕТРИЧНОГО МАКЕТА ВИРОБУ, РОЗРОБЛЕНОГО ЗАСОБАМИ СИСТЕМИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЕКТУВАННЯ
Development changes of geometric layout product, developed by means of computer aided design
Разработка изменений геометрического макета изделия, разработанного средствами системы автоматизированного проектирования
 
Creator Кєворков, С.Г.; НАУ, Інститут електроніки й систем керування
Синєглазов, В.М.; НАУ, Інститут електроніки й систем керування
 
Subject


 
Description  Містить результати розроблення методології формування змін у геометричний макет виробу засобами системи автоматизованого проектування (САПР–CAD). Розглянуто процес внесення зміни в об’єкти САПР (структури складальних одиниць, деталі), що впливають на структуру виробу. Проаналізовано алгоритм ведення версій складальних одиниць, що забезпечує відображення структури виробу з певним серійним номером. Розроблено алгоритм формування оточення користувача для роботи в САПР, алгоритм обмеження об’єктів САПР, алгоритм анулювання.
 Contains results of development of modification formation methodology in a product geometrical mockup made by means of CAD system. Change process of a CAD data (assembly structures, details) and influencing on a product structure is considered. The analysis of the assembly version creations algorithm, which creates a product structure with certain serial number, is carried out. The algorithms of CAD user environment creations, restriction of CAD object and CAD object cancellation algorithm are created.
 Содержит результаты разработки методологии формирования изменений в геометрический макет изделия средствами системы автоматизированного проектирования (САПР CAD). Рассмотрен процесс внесения изменения в объекты САПР (структуры сборочных единиц, детали), влияющие на структуру изделия. Проанализированы алгоритм ведения версий сборочных единиц, обеспечивающий отображение структуры изделия с определенным серийным номером. Разработан алгоритм формирования окружения пользователя для работы в САПР, алгоритм ограничения объектов САПР, алгоритм аннулирования.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2007-01-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1431
 
Source Вестник Национального авиационного университета; Том 31, № 1 (2007); 36-43
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 31, № 1 (2007); 36-43
Proceedings of National Aviation University; Том 31, № 1 (2007); 36-43
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).