Запис Детальніше

Консолідований інформаційний ресурс обліку та аналізу видавництва перекладної літератури для Книжкової палати України

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Консолідований інформаційний ресурс обліку та аналізу видавництва перекладної літератури для Книжкової палати України
 
Creator Наумова, С. Б.
 
Contributor Шиян, А. А.
 
Subject консолідований інформаційний ресурс
видавництво
перекладна література
облік
аналіз
Книжкова палата України
8.18010015
 
Description Керівник: канд. фіз.-мат. наук, проф. Шиян А. А.
Під час виконання магістерської кваліфікаційної роботи було розглянуте питання аналізу діяльності видавництва перекладної літератури для Книжкової палати України . Були проаналізовані існуючі аналоги та доведено актуальність створення власного консолідованого інформаційного ресурсу з необхідним функціоналом. Для реалізації програмного додатку було обрано мову програмування C# та середовище для збереження баз даних MySQL.
Виконано проектування бази даних з використанням двох методів: метод сутність-зв'язок та метод нормалізації відношень. Також було проведено консолідацію даних готельних підприємств, в ході якої було визначено необхідність створення звітів для систематизації та проведення подальшої аналітичної роботи з отриманою інформацією. Розроблено структурну схему програмного додатку, визначено напрямок подання звітів з отриманих даних та спроектовано зручний інтерфейс додатку.
 
Date 2019-02-27T08:43:16Z
2019-02-27T08:43:16Z
2017
 
Type Presentation
 
Identifier Консолідований інформаційний ресурс обліку та аналізу видавництва перекладної літератури для Книжкової палати України [Електронний ресурс] : [презентація] / С. Б. Наумова ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет менеджменту та інформаційної безпеки ; Кафедра менеджменту та безпеки інформаційних систем. - Електронні текстові дані (1 файл: 765 Кбайт). - Вінниця, 2017. - Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23899
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ