Запис Детальніше

Технології проблемного і розвиваючого навчання при вивченні біології в основній школі, розвиток креативного мислення

Zhytomyr State University Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/28488/
 
Title Технології проблемного і розвиваючого навчання при вивченні біології в основній школі, розвиток креативного мислення
 
Creator Баранівська, О. О.
Власенко, Р. П.
Сорочинська, О. А.
 
Subject LB Theory and practice of education
LB1603 Secondary Education. High schools
 
Description Сучасна система освіти має на меті сформувати в учня не лише грунтовні та сис-темні знання, котрі він у майбутньому може застосувати, а й вміння мислити, поєд-нувати окремі елементи у цілісну функціонуючу систему, знаходити шляхи розв’язання існуючих проблем. Задля того, щоб сучасна особистість відповідала за-значеній моделі необхідно не тільки знайомити її з фактами, які представлені шкіль-ною програмою, а й застосовувати специфічні методи та прийоми навчання, котрі, в свою чергу допоможуть дитині розвивати вміння здійснювати мислительні операції, а саме: аналіз, синтез, порівняння, узагальнення, та ін.
 
Publisher Одеса: ГО «Південна фундація педагогіки»
 
Date 2018
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/28488/1/2%2010-13.pdf
Баранівська, О. О. and Власенко, Р. П. and Сорочинська, О. А. (2018) Технології проблемного і розвиваючого навчання при вивченні біології в основній школі, розвиток креативного мислення. Психологія і педагогіка на сучасному етапі розвитку наук: актуальні питання теорії і практики: Збірник наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції (14–15 грудня 2018 р., м. Одеса). У 2-х частинах.. pp. 10-13.