Вимірювач основних параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вимірювач основних параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі
|
|
Creator |
Вовк, Л. О.
Григоренко, Ігор Володимирович |
|
Subject |
кондитерські вироби
служба технохімічного контролю високоточні вимірювальні перетворювачі якість |
|
Date |
2019-03-01T11:11:01Z
2019-03-01T11:11:01Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Вовк Л. О. Вимірювач основних параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі / Л. О. Вовк, І. В. Григоренко // Актуальні проблеми автоматики та приладобудування : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 06-07 грудня 2018 р. – Харків : Панов А. М., 2018. – С. 165-166.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39990 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
ФОП Панов А. М. |
|