Запис Детальніше

Вимірювач основних параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вимірювач основних параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі
 
Creator Вовк, Л. О.
Григоренко, Ігор Володимирович
 
Subject кондитерські вироби
служба технохімічного контролю
високоточні вимірювальні перетворювачі
якість
 
Date 2019-03-01T11:11:01Z
2019-03-01T11:11:01Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Вовк Л. О. Вимірювач основних параметрів технологічного процесу виготовлення карамелі / Л. О. Вовк, І. В. Григоренко // Актуальні проблеми автоматики та приладобудування : матеріали 2-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 06-07 грудня 2018 р. – Харків : Панов А. М., 2018. – С. 165-166.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39990
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
ФОП Панов А. М.