Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства
Main approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises of the hotel business |
|
Creator |
Шикіна, О.В.
Shykina, O. |
|
Subject |
готелі
конкурентоспроможність оцінка методи комплексний підхід hotels competitiveness evaluation methods complex approach |
|
Description |
У статті проаналізовано внутрішні та зовнішні фактори впливу на конкурентоспроможність готельних підприємств. Розглянуто підхід різних авторів до проведення аналізу конкурентоспроможності. Зроблена спроба упорядкувати та класифікувати підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. Проаналізовано найбільш розповсюджений тип оцінки – метод рангів. Виявлені основні тенденції та зроблені спроби комплексної оцінки конкурентоспроможності.
The article analyzes the internal and external factors influencing the competitiveness of hotel enterprises. The approach of different authors to the analysis of competitiveness is considered. An attempt has been made to streamline and classify approaches to assessing the competitiveness of hospitality enterprises. The most common type of estimation - the rank method is analyzed. The main tendencies are revealed and attempts of integrated assessment of competitiveness are made. |
|
Date |
2019-03-04T11:59:50Z
2019-03-04T11:59:50Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шикіна О. В. Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства / О. В. Шикіна, Р. С. Козловський // Східна Європа: екноміка, бізнес та управління. – 2018. – №6 (17). – С. 429-433.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8538 |
|
Language |
uk
|
|