Запис Детальніше

Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства
Main approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises of the hotel business
 
Creator Шикіна, О.В.
Shykina, O.
 
Subject готелі
конкурентоспроможність
оцінка
методи
комплексний підхід
hotels
competitiveness
evaluation
methods
complex approach
 
Description У статті проаналізовано внутрішні та зовнішні фактори впливу на конкурентоспроможність готельних підприємств. Розглянуто підхід різних авторів до проведення аналізу конкурентоспроможності. Зроблена спроба упорядкувати та класифікувати підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. Проаналізовано найбільш розповсюджений тип оцінки – метод рангів. Виявлені основні тенденції та зроблені спроби комплексної оцінки конкурентоспроможності.
The article analyzes the internal and external factors influencing the competitiveness of hotel enterprises. The approach of different authors to the analysis of competitiveness is considered. An attempt has been made to streamline and classify approaches to assessing the competitiveness of hospitality enterprises. The most common type of estimation - the rank method is analyzed. The main tendencies are revealed and attempts of integrated assessment of competitiveness are made.
 
Date 2019-03-04T11:59:50Z
2019-03-04T11:59:50Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Шикіна О. В. Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства / О. В. Шикіна, Р. С. Козловський // Східна Європа: екноміка, бізнес та управління. – 2018. – №6 (17). – С. 429-433.
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8538
 
Language uk