Запис Детальніше

Оптимізація складської діяльності громадського харчування за допомогою математичних методів та моделей на прикладі одеського ресторану «Апшерон»

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація складської діяльності громадського харчування за допомогою математичних методів та моделей на прикладі одеського ресторану «Апшерон»
Optimization of warehouse activity of public catering with the help of mathematical methods and models on the example of the Odessa restaurant "Apsheron"
 
Creator Кот, О.Р.
 
Subject складська діяльність
громадське харчування
warehouse activity
catering
 
Description Метою дипломної роботи є розгляд теоретичних і практичних аспектів організації запасів на підприємстві, розробка методу до вдосконалення складської діяльності для безперервної роботи ресторану «Апшерон» за допомогою однієї із існуючих моделей.
The purpose of the thesis is to consider the theoretical and practical aspects of inventory organization at the enterprise, the development of a method to improve warehouse activity for the continuous work of the Apsheron restaurant using one of the existing models.
 
Date 2019-03-06T22:48:21Z
2019-03-06T22:48:34Z
2019-03-06T22:48:21Z
2019-03-06T22:48:34Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8586
 
Language uk