Оптимізація складської діяльності громадського харчування за допомогою математичних методів та моделей на прикладі одеського ресторану «Апшерон»
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація складської діяльності громадського харчування за допомогою математичних методів та моделей на прикладі одеського ресторану «Апшерон»
Optimization of warehouse activity of public catering with the help of mathematical methods and models on the example of the Odessa restaurant "Apsheron" |
|
Creator |
Кот, О.Р.
|
|
Subject |
складська діяльність
громадське харчування warehouse activity catering |
|
Description |
Метою дипломної роботи є розгляд теоретичних і практичних аспектів організації запасів на підприємстві, розробка методу до вдосконалення складської діяльності для безперервної роботи ресторану «Апшерон» за допомогою однієї із існуючих моделей.
The purpose of the thesis is to consider the theoretical and practical aspects of inventory organization at the enterprise, the development of a method to improve warehouse activity for the continuous work of the Apsheron restaurant using one of the existing models. |
|
Date |
2019-03-06T22:48:21Z
2019-03-06T22:48:34Z 2019-03-06T22:48:21Z 2019-03-06T22:48:34Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8586
|
|
Language |
uk
|
|