Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану створення закладу ресторанного господарства
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану створення закладу ресторанного господарства
Marketing and organizational aspects of developing a business plan for creating a restaurant business establishment |
|
Creator |
Лещенко, Г.С.
|
|
Subject |
бізнес-план
створення закладу ресторанне господарство business plan establishment restaurant |
|
Description |
Мета даної дипломної роботи - розробка маркетингового та організаційного обґрунтування доцільності створення кафе «Мама Одеса & Папа Тбілісі».
The purpose of this thesis - the development of marketing and organizational justification for the creation of a cafe "Mama Odessa & Papa Tbilisi." |
|
Date |
2019-03-12T11:48:55Z
2019-03-12T11:48:55Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8613
|
|
Language |
uk
|
|