Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану створення закладу ресторанного господарства
DSpace at ONEU
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану створення закладу ресторанного господарства Marketing and organizational aspects of developing a business plan for creating a restaurant business establishment | |
| Creator | Лещенко, Г.С. | |
| Subject | бізнес-план створення закладу ресторанне господарство business plan establishment restaurant | |
| Description | Мета даної дипломної роботи - розробка маркетингового та організаційного обґрунтування доцільності створення кафе «Мама Одеса & Папа Тбілісі». The purpose of this thesis - the development of marketing and organizational justification for the creation of a cafe "Mama Odessa & Papa Tbilisi." | |
| Date | 2019-03-12T11:48:55Z 2019-03-12T11:48:55Z 2018 | |
| Type | Other | |
| Identifier | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8613 | |
| Language | uk | |
