Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства
Ways of introducing new services in catering |
|
Creator |
Торжинська, Ю.В.
|
|
Subject |
послуги
ресторанне господарство ресторанний бізнес надання послуг services catering restaurant business provision of services |
|
Description |
Мета роботи полягає у дослідженні ринку послуг ресторанного господарства, проведення організаційного та фінансового аналізу діяльності ресторанного закладу; аналізу асортименту послуг; профілю споживачів; та розробка нової послуги; її обгрунтування та упровадження у гастрономічну кав’ярню Traveler’s Coffee Odessa.
The purpose of the work is to study the market of restaurant services, the organizational and financial analysis of the restaurant; analysis of the range of services; Consumer profile; and developing a new service; its rationale and introduction to the gastronomic cafe Traveler's Coffee Odessa. |
|
Date |
2019-03-12T13:21:38Z
2019-03-12T13:21:38Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620
|
|
Language |
uk
|
|