Запис Детальніше

Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства
Ways of introducing new services in catering
 
Creator Торжинська, Ю.В.
 
Subject послуги
ресторанне господарство
ресторанний бізнес
надання послуг
services
catering
restaurant business
provision of services
 
Description Мета роботи полягає у дослідженні ринку послуг ресторанного господарства, проведення організаційного та фінансового аналізу діяльності ресторанного закладу; аналізу асортименту послуг; профілю споживачів; та розробка нової послуги; її обгрунтування та упровадження у гастрономічну кав’ярню Traveler’s Coffee Odessa.
The purpose of the work is to study the market of restaurant services, the organizational and financial analysis of the restaurant; analysis of the range of services; Consumer profile; and developing a new service; its rationale and introduction to the gastronomic cafe Traveler's Coffee Odessa.
 
Date 2019-03-12T13:21:38Z
2019-03-12T13:21:38Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620
 
Language uk