Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства
DSpace at ONEU
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства Ways of introducing new services in catering | |
| Creator | Торжинська, Ю.В. | |
| Subject | послуги ресторанне господарство ресторанний бізнес надання послуг services catering restaurant business provision of services | |
| Description | Мета роботи полягає у дослідженні ринку послуг ресторанного господарства, проведення організаційного та фінансового аналізу діяльності ресторанного закладу; аналізу асортименту послуг; профілю споживачів; та розробка нової послуги; її обгрунтування та упровадження у гастрономічну кав’ярню Traveler’s Coffee Odessa. The purpose of the work is to study the market of restaurant services, the organizational and financial analysis of the restaurant; analysis of the range of services; Consumer profile; and developing a new service; its rationale and introduction to the gastronomic cafe Traveler's Coffee Odessa. | |
| Date | 2019-03-12T13:21:38Z 2019-03-12T13:21:38Z 2018 | |
| Type | Other | |
| Identifier | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620 | |
| Language | uk | |
