Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства
Improving the quality of management at the enterprise restaurant |
|
Creator |
Чорноіваник, В.В.
|
|
Subject |
ресторанний бізнес
управління персоналом restaurant business personnel management |
|
Description |
Мета випускної роботи – пошук ефективних шляхів і напрямків підвищення рівня якості управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства та економічне обґрунтування визначених рекомендацій за допомогою теоретичних і практичних знань.
The purpose of the final work is the search for effective ways and directions to improve the quality of personnel management at a catering enterprise and the economic justification of certain recommendations with the help of theoretical and practical knowledge. |
|
Date |
2019-03-12T13:29:14Z
2019-03-12T13:29:14Z 2018 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621
|
|
Language |
uk
|
|