Запис Детальніше

Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства
Improving the quality of management at the enterprise restaurant
 
Creator Чорноіваник, В.В.
 
Subject ресторанний бізнес
управління персоналом
restaurant business
personnel management
 
Description Мета випускної роботи – пошук ефективних шляхів і напрямків підвищення рівня якості управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства та економічне обґрунтування визначених рекомендацій за допомогою теоретичних і практичних знань.
The purpose of the final work is the search for effective ways and directions to improve the quality of personnel management at a catering enterprise and the economic justification of certain recommendations with the help of theoretical and practical knowledge.
 
Date 2019-03-12T13:29:14Z
2019-03-12T13:29:14Z
2018
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621
 
Language uk