Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства
DSpace at ONEU
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства Improving the quality of management at the enterprise restaurant | |
| Creator | Чорноіваник, В.В. | |
| Subject | ресторанний бізнес управління персоналом restaurant business personnel management | |
| Description | Мета випускної роботи – пошук ефективних шляхів і напрямків підвищення рівня якості управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства та економічне обґрунтування визначених рекомендацій за допомогою теоретичних і практичних знань. The purpose of the final work is the search for effective ways and directions to improve the quality of personnel management at a catering enterprise and the economic justification of certain recommendations with the help of theoretical and practical knowledge. | |
| Date | 2019-03-12T13:29:14Z 2019-03-12T13:29:14Z 2018 | |
| Type | Other | |
| Identifier | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621 | |
| Language | uk | |
