Запис Детальніше

KhNUIAIR

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Процесуальне становище в кримінальному судочинстві України неповнолітнього, який скоїв злочин або суспільно небезпечне діяння : дис.
 
Names Голубов, А. Є.
Holubov, A. Ye.
ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8608-4206
Голубов, А. Е.
Date Issued 2005 (iso8601)
Abstract Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.09 – кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза. Національний університет внутрішніх справ. – Харків, 2005.
У дисертації розглядаються теоретичний і практичний аспекти особливостей правового закріплення становища неповнолітніх, які скоїли злочин або суспільно небезпечне діяння, у кримінальному процесі України. Запропоновано модель кримінально-процесуального статусу таких неповнолітніх з урахуванням їхньої вікової специфіки. Розглянуто актуальні питання провадження у справах про злочини неповнолітніх та застосування до них примусових заходів виховного характеру. Приділено увагу дослідженню проблеми створення в Україні системи ювенальної юстиції. Обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення кримінально-процесуальних норм, які регламентують процесуальний статус неповнолітніх під час провадження у кримінальних справах про їх злочини.
Genre Other
Topic Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право
Identifier http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2701