Запис Детальніше

KhNUIAIR

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Кримінологічна характеристика та запобігання злочинам, пов’язаним із діяльністю позабюджетних цільових фондів : автореф. дис.
 
Names Чабаненко, С. М.
Chabanenko, S. M.
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract Дисертацію присвячено проведенню кримінологічної характеристики та дослідженню напрямів запобігання злочинам, пов’язаним з діяльністю позабюджетних цільових фондів.
На основі методології сучасних досліджень в галузі кримінального права та кримінології здійснено аналіз теоретичних аспектів кримінологічної характеристики злочинів, пов’язаним з діяльністю позабюджетних цільових фондів, коштів з означенням кількісних та якісних показників, а також аналіз слідчої та судової практики. Особливу увагу автором приділено вивченню законодавчої регламентації діяльності фондів, виявлення недоліків та пропозицій з удосконалення законодавства.
Досліджені ключові питання нормативно-правового регулювання діяльності позабюджетних цільових фондів України з використанням державних коштів. Для з’ясування означеної проблеми здійснено спробу теоретичного визначення терміну «державні кошти» і суміжних понять як предмету злочинів, пов’язаним з діяльністю позабюджетних цільових фондів, а також запропоновано внесення змін до законодавства.
Розглянуто підходи до розуміння запобігання злочинності, проаналізовано структуровану систему заходів запобігання, запропоновано заходи запобігання.
Genre Other
Topic Кримінологія. Criminology. Криминология
Identifier http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1710