Запис Детальніше

Дослідження освітнього середовища з вивчення фізики методами психолого-педагогічної експертизи

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження освітнього середовища з вивчення фізики методами психолого-педагогічної експертизи
RESEARCH OF EDUCATIONAL ENVIRONMENT IN PHYSICS STUDY APPLYING PSYCHOLOGIC-PEDAGOGICAL EXAMINATION METHODS
Исследование образовательной среды по изучению физики методами психолого-педагогической экспертизы
 
Creator Slipukhina, Irina A.
Menyalov, Sergey М.
Maximov, Sergey L.
 
Subject


 
Description  Розглянуто метод експертизи – один з найважливіших елементів в алгоритмі створення інноваційного освітнього середовища. Він дає можливість здійснювати моніторинг і отримувати більш ясне уявлення про потенціал, напрямки і перспективи розвитку останнього. Наведено результати і висновки дослідження, проведеного в Національному авіаційному університеті.
 The method of examination is one of the most important elements in the algorithm of innovative educational environment creation. It enables to carry out monitoring and get the clearer picture of potential, directions and prospects of the environment development. The article contains some results and conclusions of such research carried out on one of the engineering faculties of National Aviation University.
 Рассмотрен метод экспертизы - один из важнейших элементов в алгоритме создания инновационной образовательной среды. Он дает возможность осуществлять мониторинг и получать более ясное представление о потенциале, направления и перспективы развития последнего. Приведены результаты и выводы исследования, проведенного в Национальном авиационном университете.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2008-02-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1581
 
Source Вестник Национального авиационного университета; Том 35, № 2 (2008); 119-122
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 35, № 2 (2008); 119-122
Proceedings of National Aviation University; Том 35, № 2 (2008); 119-122
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).