Запис Детальніше

НАПРУЖЕНИЙ СТАН ЛОПАТКИ ВІД ІНЕРЦІЙНИХ СИЛ, ЯКІ ВИНИКАЮТЬ ПРИ ОБЕРТАННІ

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НАПРУЖЕНИЙ СТАН ЛОПАТКИ ВІД ІНЕРЦІЙНИХ СИЛ, ЯКІ ВИНИКАЮТЬ ПРИ ОБЕРТАННІ
The stress state of blades of inertial forces that arise during rotation
Напряженное состояние лопатки от инерционных сил, возникающих при вращении
 
Creator Доник, Т.В.
 
Subject


 
Description  Визначено напружений стан робочої лопатки від дії інерційних сил, які виникають при обертанні, методом скінченних елементів. Розглянуто вплив тріщини на напружений стан лопатки.
 The problem about definition of an intense condition of the worker vane from action of inertial forces which arise at rotation, is considered by a method of final elements. Influence of a crack on an intense condition vane is investigated.
 Определены напряженное состояние рабочей лопатки от воздействия инерционных сил, возникающих при вращении, методом конечных элементов. Рассмотрено влияние трещины на напряженное состояние лопатки.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2008-03-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1592
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 36, № 3 (2008); 60-63
Вестник Национального авиационного университета; Том 36, № 3 (2008); 60-63
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 36, № 3 (2008); 60-63
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).