Вплив хлориду марганцю на інтенсивність окиснювальної модифікації білків у тканині печінки статевозрілих щурів з різним типом ацетилювання
Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив хлориду марганцю на інтенсивність окиснювальної модифікації білків у тканині печінки статевозрілих щурів з різним типом ацетилювання
|
|
Creator |
Петринич, Володимир Володимирович
Власик, Леонід Іванович |
|
Date |
2013-05-27T20:19:03Z
2013-05-27T20:19:03Z 2008-09-18 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6625
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|