Запис Детальніше

Вплив настоянки перстачу прямостоячого на деякі показники оксидантного та антиоксидантного стану печінки щурів

Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив настоянки перстачу прямостоячого на деякі показники оксидантного та антиоксидантного стану печінки щурів
 
Creator Тефтюєва, Наталія Борисівна
Григор'єва, Надія Пилипівна
 
Subject настоянка перстачу
відновлений глутатіон
малоновий альдегід
каталаза
глутатіон-S-трансфераза
настойка лапчатки
восстановленный глутатион
малоновый альдегид
каталаза
глутатион-S-трансфераза
Poteutiila erеcta tincture
reduced glutathione
malon aldehyde
catalase
glutathione-S-transferase
 
Description Досліджено дію різних доз настоянки перстачу прямостоячого на вміст малонового альдегіду, відновленого глутатіону, активність каталази та глутатіон-S-трансферази в печінці білих щурів за умов фізіологічної норми. Виявлено антиоксидантний ефект вже після одноразового введення настоянки перстачу в дозах 0,1 мл та 0,2 мл на 100 г маси щура.
 
Date 2015-07-07T13:28:41Z
2015-07-07T13:28:41Z
2001
 
Type Article
 
Identifier УДК 612.35:599.323.4]-019:582.71
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9206
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Буковинський медичний вісник