Запис Детальніше

Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами
 
Creator Ткаченко, Наталія Андріївна
Некрасов, Павло Олександрович
 
Subject кислота жирна
ефір полігліцериновий
поверхня відклику
гліцероліз жирів
ліпаза
 
Description У роботі представлено результати досліджень щодо мінімізації небажаного процесу утворення кристалічної фази в жирах, які збагачені діацилгліцеринами та мають збалансований жирнокислотний склад. Розроблено математичну модель, що дозволяє прогнозувати вміст твердої фази при різних значеннях предикторів – жирнокислотного складу інгібітору кристалізації та його концентрації. Встановлено раціональні параметри, що забезпечують мінімізацію процесу утворення кристалічної фази в жирах функціонального призначення при їхньому зберіганні.
 
Date 2016-04-26T12:16:52Z
2016-04-26T12:16:52Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Ткаченко Н. А. Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов // Харчова наука і технологія. – 2014. – № 2 (27). – С. 39-44.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21166
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Одеська національна академія харчових технологій