Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами
|
|
Creator |
Ткаченко, Наталія Андріївна
Некрасов, Павло Олександрович |
|
Subject |
кислота жирна
ефір полігліцериновий поверхня відклику гліцероліз жирів ліпаза |
|
Description |
У роботі представлено результати досліджень щодо мінімізації небажаного процесу утворення кристалічної фази в жирах, які збагачені діацилгліцеринами та мають збалансований жирнокислотний склад. Розроблено математичну модель, що дозволяє прогнозувати вміст твердої фази при різних значеннях предикторів – жирнокислотного складу інгібітору кристалізації та його концентрації. Встановлено раціональні параметри, що забезпечують мінімізацію процесу утворення кристалічної фази в жирах функціонального призначення при їхньому зберіганні.
|
|
Date |
2016-04-26T12:16:52Z
2016-04-26T12:16:52Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ткаченко Н. А. Інгібування процесу кристалізації функціональних жирів, збагачених діацилгліцеринами / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов // Харчова наука і технологія. – 2014. – № 2 (27). – С. 39-44.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21166 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Одеська національна академія харчових технологій
|
|