Розробка технології отримання жирів зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології отримання жирів зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот
|
|
Creator |
Некрасов, Павло Олександрович
Гудзь, Ольга Миколаївна Некрасов, Олександр Павлович Шкаруба, С. М. |
|
Subject |
промисловість харчова
гідрогенезація харчування здорове кислота арахідонова біокаталізатор |
|
Date |
2019-03-13T07:58:56Z
2019-03-13T07:58:56Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Розробка технології отримання жирів зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот / П. О. Некрасов [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів 7-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 249-250.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40181 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|