Запис Детальніше

Розробка технології отримання жирів зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології отримання жирів зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот
 
Creator Некрасов, Павло Олександрович
Гудзь, Ольга Миколаївна
Некрасов, Олександр Павлович
Шкаруба, С. М.
 
Subject промисловість харчова
гідрогенезація
харчування здорове
кислота арахідонова
біокаталізатор
 
Date 2019-03-13T07:58:56Z
2019-03-13T07:58:56Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Розробка технології отримання жирів зі зниженим вмістом транс-ізомерів жирних кислот / П. О. Некрасов [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів 7-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 249-250.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40181
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний університет харчових технологій