Запис Детальніше

Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт
 
Creator Ткаченко, Наталія Андріївна
Некрасов, Павло Олександрович
Лукіна, Л. А.
 
Subject білкові продукти функціонального призначення
властивості пробіотичні
бакконцентрати
біфідобактерії
лактобактерії
показники органолептичні
 
Date 2019-03-12T13:32:33Z
2019-03-12T13:32:33Z
2015
 
Type Thesis
 
Identifier Ткаченко Н. А. Біфідовмісна молочна сироватка – цінний фізіологічно функціональний харчовий інгредієнт / Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов, Л. А. Лукіна // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 8-11 вересня 2015 р. – Харків : ХДУХТ, 2015. – С. 323-324.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40176
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі