Запис Детальніше

Корегування властивостей відносно високоплавких жирів шляхом етанолізу

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Корегування властивостей відносно високоплавких жирів шляхом етанолізу
 
Creator Бондаренко, В. Ю.
Гладкий, Федір Федорович
Литвиненко, Олена Анатоліївна
Гаврюшенко, Катерина Олександрівна
 
Subject жир тваринний
жир топлений
ацилгліцерини
транс-ізомери
 
Date 2019-03-13T08:29:57Z
2019-03-13T08:29:57Z
2018
 
Type Thesis
 
Identifier Корегування властивостей відносно високоплавких жирів шляхом етанолізу / В. Ю. Бондаренко [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів 7-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 265-267.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40182
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний університет харчових технологій