Корегування властивостей відносно високоплавких жирів шляхом етанолізу
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Корегування властивостей відносно високоплавких жирів шляхом етанолізу
|
|
Creator |
Бондаренко, В. Ю.
Гладкий, Федір Федорович Литвиненко, Олена Анатоліївна Гаврюшенко, Катерина Олександрівна |
|
Subject |
жир тваринний
жир топлений ацилгліцерини транс-ізомери |
|
Date |
2019-03-13T08:29:57Z
2019-03-13T08:29:57Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Корегування властивостей відносно високоплавких жирів шляхом етанолізу / В. Ю. Бондаренко [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів 7-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 265-267.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40182 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|